30 aug 2018

The Knokle Pukkel Woman

I øjeblikkes knokles der på højtryk her i bureauet. Portfolioen opdateres (jeps, det var i den grad tiltrængt), der skrives præsentation af ‘den nye mand’ som er en kvinde, laves SoMe planning, opgraderes lokaler – og jeg skal komme efter dig.
Så midt i alt det, sad jeg og ledte efter en overskrift med ordet ‘work’ – og det eneste jeg kunne komme i tanke om var Rihannas sang med samme titel. Skimmede teksten… arhmen for dælen… det giver jo ingen mening. Grammatik-moster kan ikke forholde sig til at halvdelen af ordene mangler.
Nummer to association var ‘Knokkel Pukkel Man’ – og den kan jeg måske noget bedre identificere mig med. Men måske alligevel lige agressiv nok. Den konstatering sendte mig fluks retur mod google og her fandet jeg den her fede liste med ‘Top 12 Most Iconic Songs About Work’.

Top 12 Most Iconic Songs About Work

Der er SERIØST mange fede numre. I was blown away. Og muligvis kan du gennemskue hvilken sang og titel jeg faldt pladask for? (Hint: Tjek Umages portfolio eller).

Synes du at der stadig er lige lovlig langt til weekenden – så tag lige 5 min med de Nattergale her.